Inschrijven nieuwsbrief

Beste vrienden, vanaf vandaag is mijn debuutalbum "Mensen zijn gemaakt van dun papier" te koop in de platenwinkels en op iTunes! Eindelijk hoef ik jullie geduld niet langer op de proef te stellen en heb ik een eerste belangrijk hoofdstuk aan mijn muziekverhaal kunnen schrijven.

De cd-versie zit in een mooie nostalgische retroverpakking die eruit ziet als een mini-lp, uiteraard met een tekstboekje erbij. Wie het album via iTunes aankoopt, mist al dat moois maar krijgt er 2 bonustracks bij.

Er is heel lang en heel hard aan het album gewerkt en op sommige dagen dacht ik misschien dat die cruciale eerste plaat er nooit zou komen, maar de warme ontvangst in de media (o.a. cd van de week in De Morgen en De Standaard), de aanmoedigingen van collega-muzikanten en - boven alles - de vele persoonlijke reacties van jullie hebben mij veel deugd gedaan en doen mij reikhalzend naar de toekomst uitkijken.

"Mensen zijn gemaakt van dun papier" bevat 10 songs die ik van mijn ziel geschraapt heb, die ik schreef omdat ik ze moest schrijven en die ik met de hulp van producer Jo Francken en een aantal fantastische muzikanten in de juiste vorm heb gegoten. Maar songs bestaan slechts bij gratie van het publiek, dus laat ik ze nu los in het volste vertrouwen dat jullie er goed voor zullen zorgen.

Bedankt voor jullie (on)geduld, veel luistergenot en tot op één van mijn concerten!